پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

هفته پنجم لیگ بیست و چهارم | پرسپولیس برابر آلومینیوم پیروز شد | اتفاق نگران کننده برای ارونوف

تیم فوتبال پرسپولیس که خوب بودنش را از دیدار برابر الاهلی عربستان در لیگ نخبگان فوتبال آسیا آغاز کرده بود، در هفته پنجم لیگ برتر برابر آلومینیوم اراک هم به پیروزی رسید.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۰ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 20
کد خبر: ۲۵۷۸۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه رقابت‌های هفته پنجم لیگ برتر شامگاه امروز جمعه تیم فوتبال پرسپولیس در ورزشگاه شهدای شهر قدس میزبان آلومینیوم اراک بود که این دیدار با برتری ۲ بر صفر سرخپوشان به پایان رسید. محمدحسین کنعانی زادگان (۴ - پنالتی) و علی علیپور (۷۰) برای سرخپوشان گل زدند.

ترکیب پرسپولیس:

الکسیس گندوز، گئورگی گولسیانی، حسین کنعانی زادگان، میلاد محمدی، فرشاد فرجی، مسعود ریگی، محمد خدابنده‌ل و (۸۱- لوکاس ژوائو)، وحید امیری (۸۱- یاسین سلمانی)، ارونوف (۵+۴۵- فرشاد احمدزاده)، امید عالیشاه (۶۷- سروش رفیعی) و علی علیپور (۸۱- عیسی آل‌کثیر).

ترکیب آلومینیوم:

محمد خلیفه، احسان قهاری، عارف حاجی عیدی، امین جهان کهن، مهران موسوی، بهروز نوروزی فرد، امین کاظمیان، میلاد بدرقه، رحمان جعفری، محمدمهدی لطفی و بهرام گودرزی.

گل مقابل الاهلی جبران شد!

سرخپوشان پرسپولیس که در دیدار نخست خود در لیگ نخبگان فوتبال آسیا در همان دقایق اول دروازه شأن باز شد و با همان یک گل هم بازی را واگذار کردند، این بار در همان دقایق ابتدایی روی حرکت علی علیپور در دقیقه سوم به پنالتی رسیدند و یک دقیقه بعد کنعانی زادگان از روی نقطه پنالتی این ضربه را به گل تبدیل کرد.

مردود شدن گل علیپور

هر چند سرخپوشان در نیمه اول موقعیت‌های دیگری هم داشتند و یک بار هم توسط علی علیپور به گل رسیدند، اما در نهایت نیمه اول با برتری یک بر صفر شاگردان گاریدو به پایان رسید.

اتفاق نگران کننده برای ارونوف

بازیکن ازبکستانی تیم فوتبال پرسپولیس که یکی از بهترین بازیکنان این تیم است در لحظات پایانی نیمه اول مصدوم شد و نتوانست به بازی ادامه دهد تا جای خود را به فرشاد احمدزاده بدهد. مصدومیت او هر چند باعث نگرانی هواداران و کادر فنی پرسپولیس خواهد شد، اما هنوز وضعیت نهایی او مشخص نیست.

علیپور طلسم را شکست

مهاجم شماره ۹ سرخپوشان که از زمان بازگشتش به این تیم نتوانسته بود دروازه حریفان را باز کند و در نیمه اول هم گل خود را در موقعیت آفساید به ثمر رسانده بود بالاخره در دقیقه ۷۰ روی اشتباه مدافع آلومینیوم که در دادن پاس رو به عقب به دروازه بان مرتکب اشتباه شده بود، دروازه آلومینیوم را باز کرد تا طلسم گل نزدنش شکسته شود.

گل و پنالتی مردود اعلام شد

سرخپوشان در ادامه بازی توسط وحید امیری به گل رسیدند، اما داور پس از بازبینی فیلم صحنه این گل را به دلیل خطای بازیکنان پرسپولیس مردود اعلام کرد. زاهدی فر البته دقایقی بعد اعلام پنالتی برای پرسپولیس کرد که بازهم در بازبینی فیلم این پنالتی را هم مردود کرد تا سرخپوشان با همان دو گل برابر حریف به پیروزی برسند./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر